Träffat ca 15 olika vänner idag..?

Hej på er!

Ursäkta för den usla uppdateringen idag, men jag har sovit hemma hos Jonathan Holm, en killkompis! Igår kväll så var vi vid farsta badet igen och drack lite, och jag och Alma tog ett kvälls dopp! Jätteskönt. Vi var med Philip, Ida , werner osv. Men runt 12 så drog jag och petra vidare till en fest i Axelsberg med Ia som redan var där. (Och Annie var också där..!) Det var jättekul att fesdta med henne igen, lite som gamla goda tiden you know

Fast vi var bara där ett tag tills vi drog vidare ännu en gång till Jonis  som bor i sthm! Vi drack ännu mer där, och sen så somnade vi flera stycken i en och samma säng. Sov jätte obekvämt men, så är det när man festar och sover borta som jag gör I vilket fall som helst så gick han och hans kompisar och åt på donken idag (Men jag och Alma tog en milkshake..!) Jag har slutat upp helt med donken, det är så äckligt att äta där. Vet ni att om dem tappar en hamburgare så tar dem upp den från marken igen? Euw..

About

View all posts by

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.