Let me be the one telling you its alright

Ja, då har jag glömmt att blogga på 5 dagar, eller kanske inte glömmt, men jag har varken orkat eller hunnit. För att helgen i stora drag, fredag ”kidnappade” jag och Mia Elin och åkte in till malmö och kollade på bio. Sen sså i lördags så sov jag bort halva dagen pga min förkylning troligtvis sen så åkte jag till kusinerna och passade dom. Sen så kom jag hem i söndags åt och städade mitt rum och packade för sen så ringade Sofia och jag stack till henne, jag sov där sen så bakade vi kladkaka i måndags eftersom Elin fyllde 15. Så stack vi till skolan där vi skulle på skåneresa, det var helt okej. Sen när man kom hem var det att pluggaplugga och plugga till hemkunskapsprovet vi hade i onsdags, det känndes helt okej. Igår gick jag till skolan förkyld och hostig klarade en lektion och sedan gick jag hem och sov resten av dagen. Känndes ganska okej imorse, men på matten (första lektionen) skickade elin och Anette hem mig igen för att de tyckte att jag såg sjuk ut, jag känner mig lite så halvfrisk. Men jag vill inte vara sjuk idag. Jag ville inte vara sjuk igår i heller. Men det är bra för idag och igår hade vi inga prov. Jag har kommit på att jag faktist gillar skolan. Det är faktist roligt att vakna när man egentligen vill ligga kvar i sgen gå upp och äta frukost och sedan sminka sig och klä på sig i samma vanliga ordning. Och sedan sätta sig på cyklen och cykla till skolan för att utbilda sig så som Ola säger. Men jag tycker det är intresant och roligt. Men nu väntar sägen på mig ska se om jag kanske orkar sätta mig här lite senare för jag vill och måste bli frisk. NUnuNU!
 

About

View all posts by

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.